Wat is PCA?

PCA Merkspecialist in Citroën en Peugeot | Auto-onderhoud voor Citroën en Peugeot

Bent u op zoek naar een Merkspecialist voor auto-onderhoud en reparatie aan uw Citroën en Peugeot? PCA Merkspecialist is een onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in de merken Citroën en Peugeot.

Auto-onderhoud voor uw Citroën of Peugeot

Wij als PCA Merkspecialist zijn gespecialiseerd in onderhoud aan uw Citroën of Peugeot.
Bent u niet in het bezit van een Citroën of Peugeot? Niet getreurd, onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen. Wij staan altijd voor u klaar!

PCA is meer dan auto-onderhoud

PCA is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Citroën en Peugeot. Service verlenen en kwaliteit leveren aan de Citroën en Peugeot rijders is voor de leden vanzelfsprekend. Een kwestie van vertrouwen. De PCA Merkspecialist is dé plek voor auto-onderhoud aan uw Citroën en Peugeot of ander merk auto! Tevens kunt u bij ons in Ridderkerk terecht voor de beste Citroën en Peugeot occasions.

Voordelen van de PCA Merkspecialist

  • Gespecialiseerd in Citroën en Peugeot
  • Eerlijke service
  • Faire prijzen
  • Betrouwbare occasions

PCA Merkspecialist: Een compleet aanbod voor uw Citroën en Peugeot

Naast PCA ondersteund ABC-Automotive ook succesvolle andere merkformules. De Merkspecialisten bewijzen dat het werkt. In totaal zijn 135 autobedrijven aangesloten bij een van de formules. Voor al uw Auto-onderhoud kunt u bij ons terecht!

PCA Van Splunder Ridderkerk biedt:

Merkspecialist

Voor de PCA Merkspecialist gelden een aantal toetredingsnormen. Aansluiting bij BOVAG. Minimale eisen en aflevervoorwaarden zijn bij BOVAG vastgelegd. Ook de bedrijfsuitstraling, klantenbehandeling en klantenbegeleiding en up-to-date kennis van de monteurs zijn vastgelegd. PCA voert een gezamenlijk beleid van advisering voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales tot en met de uitstraling van de PCA organisatie.

PCA Merkspecialist Ridderkerk voor auto-onderhoud aan uw Citroën en Peugeot en meer!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0180 422011 info@autovansplunder.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0180 422011

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×