Over Ons

Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van Citroën en Peugeot-modellen, bieden wij hoogwaardige diensten aan autoliefhebbers en eigenaren in Ridderkerk en omgeving!

Bij Automobielbedrijf van Splunder begrijpen we dat Citroën en Peugeot-modellen speciale aandacht en kennis vereisen bij reparaties en onderhoud.

Ons team bestaat uit deskundige monteurs die specifiek zijn opgeleid en ervaren zijn in het werken met deze merken. We hebben toegang tot de nieuwste technische informatie en maken gebruik van geavanceerde gereedschappen en apparatuur om nauwkeurige diagnoses te stellen en efficiënte oplossingen te bieden.

Onze diensten omvatten een breed scala aan reparaties en onderhoudswerkzaamheden, waaronder motorreparaties, transmissieonderhoud, remreparaties, elektrische diagnose en reparaties, airconditioning service, bandenvervanging, uitlaatreparaties, en nog veel meer. Of het nu gaat om kleine reparaties of grote revisies, ons ervaren team staat klaar om de benodigde werkzaamheden uit te voeren.

Bij Automobielbedrijf van Splunder benadrukken we ook het belang van preventief onderhoud. We begrijpen dat regelmatig onderhoud de levensduur van uw Peugeot- of Citroën-model kan verlengen en de prestaties ervan kan optimaliseren. Daarom bieden we uitgebreide onderhoudsdiensten aan, zoals olie- en filterservice, distributieriemvervanging, remvloeistofverversing, en andere periodieke controles. Door uw voertuig regelmatig door ons te laten onderhouden, kunt u potentiële problemen tijdig identificeren en voorkomen, waardoor u onnodige kosten en ongemakken kunt vermijden.

Bij Automobielbedrijf van Splunder streven we ernaar om uitstekende klantenservice te bieden. We begrijpen dat uw auto een belangrijk bezit is en streven ernaar om u een zorgeloze en betrouwbare ervaring te bieden. We hechten waarde aan open communicatie, eerlijke prijzen en transparante dienstverlening. Ons vriendelijke en professionele personeel staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en uw auto met de grootste zorg te behandelen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar automobielbedrijf in Ridderkerk dat gespecialiseerd is in Peugeot- en Citroën-modellen, dan is Automobielbedrijf van Splunder de ideale keuze. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid kunt u erop vertrouwen dat uw auto in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de hoogwaardige service die wij te bieden hebben.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0180 422011 info@autovansplunder.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0180 422011

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×