Auto bandenwissel Ridderkerk

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij PCA Van Splunder Ridderkerk

Al onze autobanden zijn scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te wisselen. Wij hanteren normaal gesproken 1 november tot en met 31 maart als het ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de bandenwissel in Ridderkerk?

Auto bandenwissel Ridderkerk. In Nederland rijden verreweg de meeste automobilisten het hele jaar op zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. PCA Merkspecialist Van Splunder Ridderkerk Ridderkerk beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies.

Winter bandenwissel Ridderkerk

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseren wij, Autobedrijf Van Splunder Ridderkerk winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Ridderkerk. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raden wij, Autobedrijf Van Splunder Ridderkerk Ridderkerk zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg, met warmer weer, korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt het rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt een zomerband aanzienlijk minder geluid dan een winterband.

Banden merken

Autobedrijf Van Splunder Ridderkerk biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Ridderkerk bent u bij Van Splunder Ridderkerk op de juiste plek!

Autobedrijf Van Splunder Ridderkerk is PCA Merkspecialist in Peugeot & Citroën en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Ridderkerk.

Maak nu een afspraak!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0180 422011 info@autovansplunder.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0180 422011

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×